Jan 6, 2011

Wedding invitation

secara rasmi ye..saya nak jemput semua kwn2 yang mengenali diri saya ke majlis perkahwinan saya di rumah kedua ibu bapa saya yang berada di pahang~maklumat perkahwinan adalah seperti di bawah..

~
~~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~~
~
~
~
~~
Walimatul Urus
atie & Izuan
~
~
~
~
~
~

~
~
~
~
~
~
Tarikh:belum ditetapkan
Tempat:belum ditetapkan
Masa:entah bila..
~lalalala~
;p

sebenar ye..invitation adalah topik hangat berbincang mlm td..sebab ye smlm ckp pasal ada org xbg duit kt kawan bila kwn dh dtg tolong kt wedding die..sudahla jauh dtg ye..huhu..dan topik tiba2 berubah psl kawan kami datang ke tak kalau wedding tu kat kuantan..

truly ngan hati rendah diri..xpernah aku kisah kalau kawan tak dapat dtg..since aku pun selalu tak dapat dtg wedding kwn2 yg jauh di negeri masing2..though, i excited if all of u come..tp..mcm2 benda kena pertimbangkan..penempatan kwn..perjalanan ke rumah kite..kan?

kalau aku ckp skang aku akan sediakan penempatan korang..tp bila masa dh smpi aku tak mampu nak sediakan sbb duit dh ribuan ringgit habis kt persedian perkahwinan..mesti korang frust kan?

so..aku xkisah pun+aku takut xcukup nasi kenduri..hahaha..kwn2 kedua ibu bapa sudah ramai tak terhingga..kalau korang dtg ramai2..haih..xcukup nnt..aku tau korang makan BANYAK!


P/s:gurau je..tetamu yg dtg membawa rezeki ke rumah kami..Jemputlah ramai-ramai nanti..entah bila..tunggu dan jangan byk tanya..byk tanya nnt aku tak jadi kawin..hehe

entry gurau manja hari ini.. ;p

THE END!

16 comments:

ierayahaya said...

kecoh2... aku ngat da siap de date.. terus kelam kabut ehh bila.... hari pe.. skali baca lg bwh x de... ni nak gurau cubit cubit.. haha~

atie said...

hahah..sakit perut plak~berair mata aku..invitation awk through face to face la syg..i wont forget u~~~lalalala~(^_^)

mr_mrs mikko said...

bikin saspen jaa..
hihi...

Nono Fara said...

Congratulation Atie.. :) Insha Allah if ada kesempatan, kemudahan, orang datang ok? Takpe kan nyebok2 ehhehehe :D

Nono Fara said...

eh eh.. saya confuse dah. lebih2 lagi bila bc komen2 tuh O.o

atie said...

@mr_mrs mikko..hehe..i still stay with the topic..it was about wedding invitation..just kidding..

@nono!!!haha..nono confius ni..mana ada tarikh lg..hehe..tp kalau nono dtg nnt best jgk..nak nono amik gmbr atie!!!!

hawiz said...

wow...dah nk kawenn..yihaaaa..nak g r..hihi

atie said...

@hawiz~jemputla2..hehe..undefined lagi bila nak kawin ye..hehehe

Amy Syaquena said...

adoi buat suspen je hu3..

atie said...

@amy:gurau bersama pembaca sekalian..hehe

Ms. TaroAthirah said...

selamat pengantin baru. ikhlas dari Athirah, suami dan anak-anak.

ps: berangan. tamau kalah jugak! haha

atie said...

hahaha..terima kasih Taro! I love you!mana hadiah?hihi

SyahmiFikri said...

huhua..

tak meriah la kalu kawan tak dtg,,

alaa.. bape la sgt nk sedia accomodation kann..

atie said...

@syahmifikri..hehe..as i said..of course la i excited kwn dtg..but...xsmpai hati nak paksa..

InsyaAllah..atie cuba provide accomodation untuk kwan2 atie..kalau dieorg nak dtg la kan

Nono Fara said...

cis. haha. :D

insha Allah if ada kesempatan heheh. kelakar la kamu nih!

atie said...

haaha..ampun2..nono jgn mare<--takut kehilangan satu photographer~kuang3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...