Jan 6, 2011

Stesen LRT Sri Rampai ada hantu?

AMARAN!

jangan baca malam-malam..

Last week lalu sebelah LRT seri Rampai!

Hebat!dah buka la station tu..dah lama saya menunggu station itu dibuka..curious btul ngan keadaan station yang terbiar tanpa penjagaan yang rapi..bertutup ngan papan2 lapis kayu..nampak gelap dan agak bwh dr pemandangan luar..<--apa la ayat...xpandai nak describe.. selama2 atie belajar kt Gombak dulu..scary mary je kalau lalu kt sebelah station tu..bertutup..rasa bulu roma menegak~<--gimik je..lalalala
sewaktu belum dibuka dulu..macam bangunan tak siap!
"pic from free encyclopedia 'wikipedia' "

atie terbaca org kata ada hantu di situ..ada yg kata ada eksiden la, ada pernah nampak bayang2 putih la..siap ada ckp ada nampak bayang-bayang P Ramlee..
ada kata ada nmpak hantu nama rampai<--lari jauh merapu dah ni..

sebab berhantu la tak buka-buka station ni dari hari LRT start servis mereka..

tp atie google lagi..dlm wikipedia ckp..tak buka sebab tunggu kawasan sekitar station tu membangun..dulu situ adalah macam hutan kecil dalam setiawangsa..hehe..skang dh ada apartment..ada wangsa walk..dan adala lagi semak-semak berhampiran..

so..dulu ada hutan..makna ye mesti btul ada hantu..lalalala..kesimpulan tak masuk akal..

korang rasa ada hantu tak?

12 comments:

~ yus ~ said...

errkkk...entah ekk. Ada kot. Hantu yang suka duduk tempat sunyi berduaan ke?..huhu

atie said...

@yus:itu hantu gatal berduaan tu~~hehe

EIPUL said...

mungkin ada hantu jugak sebab dah lama terbiar, hantu yang suka cucuk badan sendiri ngan drug, ngehehe

boleh buat filem seram kat sini, pi panggil david teo survey haha

atie said...

haha..drug addict..

haah..jangan pandang belakang dh..jangan tegur dah..agaknya apa plak klu wat kt sini..jangan pandang LRT..hehe

E.d.Y said...

dah bukak ek station tu?lama tak lalu situ

atie said...

dah buka dah..ramai la kot naik ctu nak pi wangsa walk~

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah said...

lor ade hantu ke? tp xpelah sy g wangsa walk naek moto je. haha.

ADfeez said...

atie ~> dr situ leh pg wangsa walk ker??? ekekek... ermm dlu mungkin la berhantu.. ramai jugak yg ckp cm tu... tp bab yg antu pRamlee tu terowong yg panjg tu.. ekekek :P

atie said...

@shafiq:haha..baik naik kete lagi selamat..heheh..selamat pi wangsa walk selalu..(^_^)

@AD:mestila boleh.dekat je atie tgk..hehe..lainla kalau malas jalan kaki..tp xkanla kot..jusco alpha angle yg jauh dr LRT wangsa maju pun bdk2 pi..hehe

Ms. TaroAthirah said...

aku baca entri ini jam 1.30am.

tade hantu. kalau ada, panggil Uncle Seekers! hahaha

atie said...

@taro:hahah..uncle seekers ada lagi?hihi

mak datin said...

Setiap pagi jam 3 akan kedengaran suara tangisan wanita di salah sebuah stesen lrt di kedah.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...