Jan 18, 2011

BE Nuffnang!!!!!

Korang-korang sekalian..saya terharu petang ni..ada Buffered Earning dari Nuffnangs!!!!!!!!!!!!!!!

sekian lama menunggu encik BE ni kuar..baru hari ni nak muncul!!..saya suka..weeeee



Terima kasih!!!!!!!

Terima kasih juga pada kawan-kawan blogger yang bermurah hati..baik hati..suka hati..senang hati..dan apala hati-hati datang blog ni dan meninggalkan komen..Akan saya teruskan pembacaan google reader saya kat blog-blog korang dan cuba meninggalkan komen dan kesan kewujudan saya kat blog korang...terima kasih!!!

hari ni dinner office kat Shogun - Restaurant Jepun kat Sunway Pyramid..

sebenar ye malas nak pergi...huhu..ok BYE!

22 comments:

Isaac Tan said...

congrats !

DeCrewz said...

tahniah... Jai punya BE da x gerak2.. Tanya nuff, tu dah abis... Tp kenapa letak kat BE...aaarrrggghhh...semak je..wahahaha

Nono Fara said...

Kaya la pas nih :D

~ yus ~ said...

CONGRATS ATIE...

E.d.Y said...

wah...dah dpt 1 BE lepas ni banyak la BE lain yang sangkut...best tu

niesz said...

nk jgk..huhu..mcmane nk dpt..

Khairul Amry Mohamad Puad said...

Tahniah....tak pernah dapat BE lagi .huhuu

atie said...

@isaac:Thanks!

atie said...

@DeCrewz:eh..pelik sungguh encik nuff ni..terlepas pandang ke..

atie said...

@nono:baru satu BE..xkaya lagi..hehe

atie said...

@yus:terima kasih kak yus!akak lebih UP dari sy BE ni..hehe

atie said...

@edy:edy ye lagi byk sangkut..tak setanding atie~

atie said...

@niesz:atie pun xtau la mcm mana leh dpt..atie pun dulu tertanya2..mcm mana nak dpt kan BE ni..

atie said...

@Khairul Amry Mohamad Puad:Thanks..Berusaha lagi blogging!mesti dpt nnt..(^_^)

sukahaha said...

wuahh!!! best gak ni hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

Ati Masrif said...

ee..jeles nye..

kita tak pernah dapat BE lagi..huuwaaah!

atie said...

@matdin..bes2

atie said...

@ati masrif:InsyaAllah..nnt mesti dpt jgk..

saya_arief said...

best dapat be

shah said...

congratss...sama la kita...dapat BE yg sama gak tu

tapi ada masuk 2 BE...heheh

atie said...

@saya arief:bukan takat bes..tp teruja yg amat..hehe

atie said...

@shah:alamak..ni boleh bg org jeles ni..dua skali BE dpt..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...