Jan 6, 2011

kenapa menyeksa saya malam ni? =(

malam ni lain dari malam biase

tak macam selalu..

dan dah hampir tengah malam...

awak masih macam ni..

nape masih tak berubah lagi keadaan awak?..

pedih sgt saya rasa..

saya tak mampu menanggung rasa yang pedih macam ni..

tak tahan la saya macam ni...

saya dah buat macam-macam untuk awk..

saya dah beli menda khas dh bg awk malam ni..

apa yang awak nak lagi?..

saya sedih la awak buat saya macam ni..

tak dapat la saya tido lena malam ni..

awak memang sengaja nak wat saya terseksa malam ni..

Awak tak tahu ke apa saya rasa ni?

Awak tak faham ke?

saya dah belai awak

saya dah pegang awak

saya dah usap awak ngan lembut

tapi..

awak masih sama je..

awak tak berubah pun..

awak masih lagi gastrik dan biarkan Tuan awak ni meringkuk kepedihan dan sakit yang amat malam ni..."Perut"
~free photo library fotosearch~

hehe..pedih perut la..Gastrik menyerang..erm..SEKIAN..

6 comments:

manggosteen said...

haha..tak bley blah la luahan perasaan..

atie said...

heeeeh..surat untuk perut yg sakit~hihi

xleh nak tdo..erm...

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

ohh...sakitnya bila gastrik..saya pun slalu kene..huhuhuu...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

atie said...

hi Blade edge!thanks melawat di sini~dtgla lagi!

~ yus ~ said...

Alahai..kalau dah sekali kena gastrik, memang susah juga nak sembuh ye..

Kena jaga waktu makan ni, jangan skip tau atie

atie said...

tula..haih..pagi ni pun pedih perut..baru balik dr in house klinik dlm factory ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...