Jan 21, 2011

Tak mahu

Tak mahu cter pasal berita

tak mahu cter pasal masak

Tak mahu cter pasal blog

tak mahu cter psl diri

Tak mahu cter apa-apa

jumaat yang boring~

Tak tahu nape rasa sangat bosan hari ni..extra bosan~n

12 comments:

~ yus ~ said...

kenapa ni atie. Dari pagi Jumaat blues tak hilang ke?...

Happy2 kan diri ye...

niesz said...

lets talk about food..yummy!hehe..

Encik MamaT said...

atie.. awat lak ni.. hehe.. esok cuti.. hepi la sikit.. hehe

atie said...

@kak yus:rasa tak ada mood la kak..agak ye..sbb cuti rabu khamis..tbe2 arini kerja..mcm monday blues~huhu

atie said...

@niesz:ingt nak tulis resepi sayur masak ngan olive oil..tp sngt tak ada mood..nnt atie tulis~

atie said...

@encik mamat:tula..hepi la bler pk cuti esk dan esk nak jumpa kekasih hati..kalau tak rs mmg tak ada mood dan bosan~huhu

E.d.Y said...

cite pasal boring la..huhu

ADfeez said...

x mahu xmahu xmahu xmhau xmuha xmiha xmahu xhamu :P

EIPUL said...

asal bosan?
tak jejalan ke?
pegi tgk alam sekitar ke
jogging2
haha

atie said...

@edy:tak tahu la cter boring apa yg nk di cter kan~

atie said...

@AD:erk..~~lalala~tgh pk..saya yg boring ke..AD yg boring ek?

atie said...

@eipul:haah jalan2..kerja la..kul 6 br leh balik dr kerja~huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...