Jan 25, 2011

I love Tutti Frutti!

Saya suka kan yogurt ni..ada banyak flavour..chocolate, kiwi, apple, strawberry, plain, rasberry, dan banyak lagi tgk kt website tutti frutti sendiri http://tfyogurt.net/?mid=sub02_01

ada toppings cornflake, strawberry, chocolate, M&M, kacang, nata de coco, kiwi, dan banyak lagi..hoho

tapi agak mahal..huhu..lihat gambar di bawah..ini harga ye lebih kurang RM 18++..
makan on saturday last week kt tropicana mall before watching movie~

13 comments:

niesz said...

wow..mcm sedap je..xpnh lagi niesz try yg nie.. :)

atie said...

@niesz:mmg sdp..kalau la semurah 5 rggt..mmg tiap2 minggu pergi makan~

RazFiRa said...

memang sedap .. kt bangi pon baru bukak.. tp apehal lah mahal sgt tension sy yg slalu kekurangan duit nih

:: Zanna :: said...

wah!!! besarnya mangkuk ni..huhu~~ x pernah cuba lg...

atie said...

@RazFiRa:tula..mahal sgt..tp hati terpanggil2 utk mkn~haih..

atie said...

@zanna:ada lagi besar dr size mangkuk ni~hoho..

atie said...

@zanna:ada lagi besar dr size mangkuk ni~hoho..

E.d.Y said...

macam sedap je

Fifie said...

sangat sedap. first time makan kat Bandung.happy bila dh ada kat Malaysia! btw, pakai J card dapat 10% less :)

Khairul Amry Mohamad Puad said...

RM18 ringgit??murah giler!!!kopak poket ler kaau hari2 makan benda tu,huhu

atie said...

@edy:bukan mcm..mmg sdp~

atie said...

@fifie:seriously?????apasal aku tak tahu!minggu dpn nak mkn lg la..haha

atie said...

@khairul amry:huhu..mahal la jgk..terpaksa la mkn bila rs nk mkn je..hheehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...