Jan 12, 2011

CLiChé

entry with no point..nak showing off banner..

apabila kerja tak ada...

banner dibuat dengan paint je..

siapa rasa patut dikekalkan?siapa rasa tak patut dikekalkan?

jangan kutuk orang lidi tu..kesian die..unless korang nak watkan orang yg comel untuk cliche ni..hehe

BTW..saya suka perkataan cliche tu..sebab describe my blog..sometimes its true sometimes its not..sometimes overused!

14 comments:

ctpayong said...

but anyway its sweet & creative.

atie said...

Thanks!contengan buruk je~

sayangku said...

cntik n kreatif. tp mgkin ptot dibesarkan lg saiz header awk tuh. hehe...

atie said...

@sayangku..haha..tula..atie main buat je..xsangka plak saiz ye ciput mcm tu..mls dh..haha

~ yus ~ said...

nice. Cuma saya rasa kecik sangat kot. Besarkan sikit saiz banner tu...

atie said...

@yus:tula..comel sgt saiz ye..nnt besarkan kalau rajin lagi..huhu

atie said...

ok..saiz dah besar..cntik x??zzzz

E.d.Y said...

simple but nice...tp kalau nak tukar kene cari warna yang menyerlah sikit...

atie said...

@edy:tak pandai wat combination color sangat..but i will try..thanks advice!!(^_^)

MIE-MIE said...

santek!..cube atie try kale yg lain pulak..

atie said...

@mie-mie:akan mencuba..thanks for advice..

eyka syafieka said...

kreatif atie

ADfeez said...

header tu da ok da..simple je..
suka nama cliche tu.. knplah time buat blog dlu x terpikir :P

atie said...

@AD:nama dah diambil..sekian terima kasih..haha..Spanked pun ok~(^_^)
terima kasih meuji header yang serba kekurangan tu..terima kasih jugak AD slalu dtg sni..terima kasih-terima kasih..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...