Jan 19, 2011

rahsia 25?

sebenar ye tajuk die 25 random things about me..tp cam boring je..haha

terima kasih Atikah amalina dan ADfeez sbb tag sy~~

  1. saya tak akan sebut nama penuh saya di sini dan jangan bermimpi untuk bertanya..
  2. kawan-kawan saya mmg panggil saya atie.
  3. saya juga sangat menjaga segala maklumat saya di tempat lain..seperti twitter saya.
  4. saya masih lagi mempunyai friendster..tp atas nama Ms Izuan<--kekasih saya
  5. dah hampir setahun saya tak buka friendster.
  6. saya mempunyai blog seawal tahun 2007..tapi blog awal tu dah pun saya tutup
  7. satu-satu ye virtual tempat yg mempunyai detail saya di Facebook sahaja
  8. facebook saya restricted to people saya kenal sahaja.
  9. Facebook saya ada lebih 800 orang kawan..tapi percaya kah..800 orang dalam facebook mmg saya kenal dan saya pernah berkawan
  10. saya akan reject segala jenis friend request dalam facebook jika saya tak mengenali orang tu sekalipun mutual friend lebih dr 50..
  11. saya tak percaya pd menambah kenalan rapat di alam maya..cukup sekadar berkawan mcm tu je..lebih-lebih is NO!
  12. saya adalah orang yg suka baca CNET security news, search security news hari2..tahukah anda application di facebook yang anda guna dengan menekan butang allow to acces your information menyebarkan information anda tanpa anda sedar..sila pastikan privacy setting baru di facebook masing2 di set semula..
  13. saya mula ada email akaun seawal umur saya 10 tahun 199?<--xingt~malas nak kira.
  14. saya tak guna Internet explorer..saya hanya menggunakan chrome atau firefox
  15. saya tak ada akaun tagged atau my space atau lain-lain akaun social networking
  16. saya lebih suka menghabiskan masa bermain freecell atau solitaire dari pergi berjalan-jalan
  17. saya tak suka sangat membeli belah..saya hanya akan pergi, ambil brg, byr and balik.
  18. saya suka kan barang berjenama dan saya akan pakai untuk bertahun lama ye.
  19. handphone saya, saya pakai lebih dari 5 tahun baru saya tukar..selalu ye setelah mengalami kerosakan.
  20. saya mempunyai 2 handphone dan 2 line yang berbeza dan dua2 aktif
  21. saya mempunyai handphone sejak tingkatan 4.
  22. gadget yang paling saya sayang adalah ipod touch 4th generation saya.
  23. saya adalah orang yang tak tahu masak sebelum saya abis belajar dulu.kini saya lebih dari tahu..<--persediaan awal..hehe
  24. saya tak brape suka pada bdk kecil dulu..kini saya ada 10 org anak sedara dan kebayakan ye suka bermain dengan saya.
  25. dan..saya malas la nak tag orang kerana saya pun malas nak wat menda ni..haha
SEKIAN!

14 comments:

Epy Ain said...

wah 25 rahsia eh... my fb also very personal :)

atie said...

@Epy Ain:yup~hehe..mee too..i dont want other people that i dont know see all my information.

Isaac Tan said...

interesting! now I know more about you. :P

atie said...

@isaac:haha

sop said...

oo.. byk dpt tahu pasai atie

alongv6 said...

wah!ramainya kwn,jealous ni,huhu

SANDRA AZWAN said...

waa...tak suka shopping tapi suka barangan berjenama....samalah, saya pun tak suka budak2 sangat....kalau boleh, nak cubit pipi budak2 biar sampai dierg nangis! haha..sangat kejam...huhu

p/s: Terima kasih daun keladi kerana sokongan anda. Saya sangat menghargainya...hehe

ADfeez said...

hahaha.. suka yg no 1 tu!!!!

E.d.Y said...

wow..800 kawan kat FB semua kenal tu..mantap

atie said...

@sop:tak banyak tu lagi..hehe

atie said...

@alongV6:itu pun ramai skoolmate sekolah dulu yg kena reject jugak..sbb tak brape pasti btul ke tu kwn skolah dulu..haha

atie said...

@sandra:haha..suka brg berjenama sbb sekali beli je..xyah beli dh..
dulu tak wat bdk ngs pun..tp mmg xnk lyn2..klu bdk pompuan lain leh teruja tgk bdk2..atie tak layan pun..haha

atie said...

@AD:haha..

atie said...

@edy:mcm mana tak smpi 800..sekolah rendah, sekolah menengah, then lepas PMR, sekolah menegah yang lain plak..matrik lg..universiti lg..skang dh kerja plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...