Jan 7, 2011

Dunia Tanpa Engineer!

sharing with all blogger from my email..

Cuba korang fikir dunia ni tanpa engineer/jurutera yang mencipta segala menda di sekeliling korang...
Lihat kartun di bawah..

Dunia tanpa Jurutera komputer!!
Tak adala blog korang..tak ada blog saya jugak kot..Zzzz

Dunia tanpa jurutera elektroniktak ada TV, radio, PSP, PS3..wiii..n wutever yg korang hantu sgt smpi berjaga malam..

Dunia tanpa jurutera awam
Jangan kata jambatan..rumah pun tak ada..duk dalam gua jom..

Dunia tanpa jurutera mekanikal
takde train..takde kereta..jalan kaki la..

Dunia tanpa jurutera komunikasi
Alexandar Graham Bell mungkin?Hello..hello..dengar tak?

Dunia tanpa jurutera kapal terbang
macam Olville and Wilbur Wright! percubaan penerbangan..

Dan akhir sekali..dunia tanpa jurutera elektrik!

Gelap!kikiki

sila hargai jurutera yang ada di dunia ini!!
to all my frenz yg graduate dulu...Congrats!we are apart of computer engineer..Bangga la skit..hehe
SEKIAN!

11 comments:

Encik MamaT said...

atie.. hehe.. sebab itu kita saling memerlukan.. tak boleh jugak nak penting diri...

saya_arief said...

haha..menarik.
:D

Isteri Yang Comel said...

best n3 nie

atie said...

@encik mamat:btul2..sbb keperluan la baru ye ada mcm2 technology skang ni

@arief n isteri yg comel: Thanks

~ yus ~ said...

Tahniah! Atie sebahagian dari mereka2 yang membantu dalam perkembangan teknologi dunia.

ADfeez said...

hahaha.. cute!

atie said...

@yus:terima kasih..Hanya la engineer computer biase je..

Mohd Shafiq Izwan B Abdullah said...

hahhahahahaha. betul2. :)

Sam Posmen said...

setiap sesuatu saling berkaitan

new blogger
http://samposmen.blogspot.com

ctpayong said...

hoho...sebab tu engineer sampai sekarang 'hot' di pasaran...se'hot' beban...uwaaaaaa. tension beb!

atie said...

@sam posmen:agreed with u

@ctpayong:kerja engineer sama beban ngan gaji ye..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...