Jan 17, 2011

Aku ini Wanita

First time join segmen : Aku ini wanita BEN ASHAARI~(^_^)


saya tak pernah kena tipu dengan seseorang yang bernama lelaki..malah saya lebih byk curiga ngan orang yang bernama lelaki..saya juga tak berkahwin lagi..tp ingin saya luahkan sesuatu yang istimewa selama 6 tahun ni...

seawal menjejakan kaki di alam awalan universiti dulu.sy malas nak meletakkan hati saya pd sesiapa..wlpun saya ada menyukai orang..tp..biasela suka2..org tu tak semestinya suka saya..tp apabila orang disukai menyukai kite kembali..mestila tembok ego tu runtuh..dan percintaan hati bermula..

di umur pertengahan 20-an ni..dah 6 tahun saya bersama si dia yang sangat ikhlas pada saya..bukan sahaja ikhlas menyanyangi saya malah jujur..tak pernah putus asa dengan saya..sangat bersabar dan banyak berlembut dengan saya dan percaya atau tidak selama 6 tahun ni we r in long distance relationship..saya sendiri pun tak percaye..mungkin kerana sudah berjodoh..

jauh di mata dekat di hati..ye...mmg dekat di hati saya..di pemikiran saya..tak pernah saya lupa insan yang bernama izuan..(^_^)

~atie~

15 comments:

~ yus ~ said...

Wah! Bila nak langsung tu atie? Akak dulu dgn suami pun 7 tahun kenal baru kahwin, dan memang jauh jugalah jarak antara kami(bukan jarak umur, tapi jarak destinasi), sbb belajar di uni berbeza, dan dapat keje pun di negeri berbeza..huhu

atie said...

entah la kak..tunggu green lite ayah n mak..hehe..

agak ye kena sama 7 thn mcm akak br la dpt kawin..hehe..

sy pun belajar di universiti berbeza dan bekerja di negeri berbeza..

niesz said...

betul3..walau pon jauh tp tetap dekat d hati.. :)

E.d.Y said...

wow..long distance love...susah tu nak jumpa...

Lulu caldina said...

tahniah..tak semua bernasib baik begitu..
semoga terus berbahagia

Nadhirah-chan said...

menghargai pasangan betul akak ni . sweet :)

FaKArePa!n said...

singgah dari segmen BA

atie said...

@niesz:yupp..sentiase dekat di hati saya..

atie said...

@edy:yela..biase ye org tak bertahan pun..Alhamdulillah dah 6 tahun.

atie said...

@lulu caldina:Thanks!

atie said...

@nadhirah:mestilah menghargai kalau orang tu betul2 menghargai kita

atie said...

@FaKArePa!n:Thanks Singgah!

Ujang9897 said...

peeewwwitt

ADfeez said...

fewitttt!!!... moga berkekalan yer.. nnti nk kawen.. jgn lupa ajak :)

Sekamar Rindu said...

salam.....

singgah petang sambil folo ur blog..

***150

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...