Jan 6, 2011

Blogger-blogger bergaduh?

aku sedikit lmbt bc entry yg telah menaikkan kemarahan blogger yang lain..

Siapa?

korang blogwalking la..mesti jumpa punye..bukan bergaduh pun dieorg ni cuma mcm bertengkar dengan balas-balas komen yang panas..aduhai..

ramai rupa ye manusia yg berdarah panas zaman ni..melenting sampai komen yang melampaui agama..mungkin kerana kemarahan tu membuatkan nafsu menguasai tangan untuk menaip dengan laju dalam perasaan marah.

cuba korang tengok belakang korang..ada seekor benda bertanduk ngah usap kepala korang sambil ckp..
"tulis lagi...tulisss mcm tuu!bg semua gaduh!!"

hahaha..tp btul pun aku ckp..

dan rational la skit klu nak wat entry tu...jgn berat sebelah..dan diingatkan berkali-kali..sebarang menda yg diambil dr internet tetap bukan hak anda..sekali pun dr google..wlpun korang letak kt ctu ckp amik menda tu dr google..klu ambil movie or lagu-lagu mp3?korang tahu plak tu cybercrime..tp sbb dh biase amik..menda lain nak amik pun rasa xsalah..unless korang amik dr tempat yg mmg provide menda tu free..kire copyright die yg bg korang free mcm gmbr aku kt entry atas ni..

kesimpulannya..pi belajar ilmu cyberlaw abis2..SEKIAN

8 comments:

Encik MamaT said...

oo... jangan gadoh2 no... :D susah btoi... low profile mcm encik mamat dah.. kan senang.. tak dak orang kacau...

Manji said...

plagiarism.Good point

Phat Lee said...

gua cube elakkan bergaduh.tak best nanti blogging.

atie said...

@encik mamat:btul-btul.jangan gaduh-gaduh..jangan wat entry bagi org marah..jangan tulis komen nak attack orang..hehe

@manji:yup..yup..i suppose..most blogger think they are free to take picture from Google..

@Phat lee:True!sangat betul..

saya_arief said...

hentam menghentam.
:D

atie said...

alamak jgn hentam saya..hihi
jgn gdh2..we should support antara satu sama lain..we proud to be malaysian blogger!!!(^_^)
dan jgn lupa bw agama sebaiknya!!

E.d.Y said...

ada blogger berdaguh ke??kenapa diriku ketinggalan zaman ni...xtau pulak..adui...huhu

atie said...

hohoho..encik edy ni..lambat sungguh..tp atie pun lmbt gak tau..hahaha..kalau bukan kerana terserempak blogger yg wat entry psl gaduh tu mesti atie tak tahu!semoga sudah2 la mereka..sekali je melawat..xmelawat dah..boring bc org bertekak ni..

mesti sibuk ngan GA perfume smpi ketinggalan ni!
pilihla atie~lalalalala..klu atie dpt nak dua leh?lelaki dan perempuan..nak bg pakwe..wink*..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...