Feb 17, 2011

Fitness club

Rutin Harian yang tak tahu sampai bila boleh kekal ni..
Setiap hari balik dari kerja akan singgah kat fitness club concorde Shah Alam
kalau weekend..pagi2 pas subuh dah terpacak kt depan gym.
Kilo Fitness Centre!


kalau rasa rajin..
jogging 30-40 minit
swimming 30 mnit
sauna 30 minit


gmbr dr concorde shah alam website

kalau malas..jogging 30-40 minit dan balik rumah..

Jom Sihat!!


31 comments:

saya_arief said...

hasmter selalu bersenam.
:D

atie said...

@saya_arief:tuan hamster pun kena la bersenam~hahaha~

Fairus Bin Mamat said...

BERSENAM LAH.. NANTI BADAN PON SIHAT.. :)

atie said...

@fairus:tengah menyihatkan bdn la ni~

~ yus ~ said...

Wah! Thumbs up untuk atie. Akak malasnya nak bersenam. Tapi hari2 kuar gak peluh ni dengan anak2..huhu

Ujang9897 said...

hahaha..adoi..nk ilagkan buncit nie..


sblm kawin kana kurus kan..=)

..:: WiRdA ::.. said...

bagus bagus..rajin adik rajin...hahah adoi bila tah akak nk cuba..:P

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

kiter leh ikut petua abg ben..tue yg mantap tue kan

atie said...

@kak yus:mls2 kena rajin la..sbb kalau time belajar dl mmg dh slalu jog ptg2..bila dh kerja 6 bln berhenti jog rs mcm berat je bdn~

atie said...

@ujang:sempat lagi ke u nak kurus encik ujang?dah dkt nak kawin dh ni~hehe

atie said...

@kak wirda:mcm lagu plak..rajin adik rajin!haha..cpt kak!bw anak n abang arjuna skali!

atie said...

@sahromnasrudin:yup..mesti luangkan masa utk sihat!

qemaishak said...

wah rajin akak bersenam..saya ni bersenam turun naik tangga opis & balik umah bersenam jaga anak yang dah start ligat hehe

BRO_MONDAY said...

miss atie : ai sokom!! jom kite sama² hidup sihat!!! bersenam ngan bersukan baik utk kesihatan, kan???

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "AREPNAKBEBEL first giveaway"
2.New Entry "SAYA MENANG GiveAway LAGI!!!"

atie said...

@qema:rajin tak rajin mana la~rajin terpaksa bila rs cpt sgt jatuh sakit dan bila mls byk menyerang bdn dr rajin~

atie said...

@bro_monday:yup..jaga jantung bg sihat!

lalink7 said...

wahh sgt hebat nak kuruskan badan niee...kan best kalau sy ada kemahuan macam awak atiee..kenapa penyakit M selalu ade niee...xnak gemukss...adehh

atie said...

@lalink7:haha..kena rajin update blog dulu..br la leh rajin senaman jgkk~hhehe

Misz Sephia said...

Hehe..bersenam secara formal takde. Bersenam secara tidak formal, ade.
turun naik tangga, pusing keliling kelas tgk budak buat keje..hehe

alongv6 said...

jarang bersenam.Duduk saje depan komputer pun dah berpeluh,rumah cam sauna bila panas,hehe

ADfeez said...

nie badan mst lawa nieh....:D

E.d.Y said...

lama xjogging..badan pun dah montok..hehe

She's retarded said...

wah!banyak duit pergi gym

atie said...

@misz Spehia:bunyi mcm tak formal pun dah penat~hehe

atie said...

@edy:marila berjoging~jgn malas2

atie said...

@AD:erk..tak lawa mana pun~

atie said...

@She's retarded:tak ada duit pun~company byr~hahah

atie said...

@alongv6:rumah mcm sauna..mantap ni~hehe~

:: Zanna :: said...

rajin nya atie :) jom2 sht..huhu~

Terkini : menang GA ^,^

atie said...

@zanna:rajin yg memaksa diri supaya tak malas..hehe

Anif Abdullah ® said...

jom sihat..huhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...