Feb 13, 2011

Potongan Orang Sunat?

baru sehari saya tak update blog..nape ada keyword pelik plak kuar??


manala atie tahu..tak pernah tulis sunat2 ni..lagipun perempuan sunat lepas lahir..tak tahu pape pun..kalau ckp psl potong2..adalah tulis potongan..tp..potongan kek la kan..mana ada tulis potongan sunat..

pelik2..

walaupun sehari tak update..Alhamdulillah..dpt BE yg ke-4..Terima Kasih Nuffnang!!
Petang tadi..wat kek campak2 bahan ye..tak timbang atau sukat dengan tepat..dan ikut resepi otak sendiri..haha..end up rasa sgt sedap..hebat2..nnt esk atie tunjuk..bye!

25 comments:

Misz Sephia said...

Apa agaknya org tu cari sebenarnya kan? Hikhik..

atie said...

@Misz Sephia:haha..entahla..atie pun tgh fikir2..haha

Daddy Ziyyad said...

saya ada tulis pasal sunat dlm blog saya....dan takda sapa pun yg search..~hahaha

Encik MamaT said...

hehee... entry mana la yang dia cari tu.. kekeke.. mujur la encik mamat punya blog takde keyword mcm tu.. hhahaha

atie said...

@Daddy Ziyyad:tula..patut ye kena search kat blog doktor ni..hehe..apa la sampai ke blog atie plak keyword mcm ni~

atie said...

@encik mamat:entahla..entry mana ntah agaknya die nampak ngan keyword mcm tu~

ADfeez said...

hahah keyword nie mmg merepek kekadang...:P

E.d.Y said...

bestnya dpt be

saya_arief said...

tok mudim yang search tuu.
;p

~ yus ~ said...

haha...ingatkan apa lah tadi.

Agak-agak bila cari ayat sama dalam google dia bawa akak pergi ke entri yg mana ye dalam blog ni...:)

Ujang9897 said...

dah sunat blom..hahahaha


bestnya dpt BE

atie said...

@edy:tula..tp sebelum ni kuar semua yg berkaitan ngan blog atie..tiba2 hari santu kuar yg super pelik..hohoh

atie said...

@saya_arief:itula..br 1st time jd tok mudim agaknya~

atie said...

@kak yus:tak tahu la atie apa yg die jumpa..tak minat plak nak search..tkt tgk potong2 ni~

atie said...

@ujang:haip!soalan tu kena tnya lelaki jela..perempuan semua hospital sunatkan waktu kecik~

Ati Masrif said...

tahniah atie dpt BE ke 4..

hebat tu cayang....



Jom baca: Inilah Gerut-Gerut

YanaMIB said...

cpt cpt update resipi kek yg sdp tu..hehe..^_^

mizzapple said...

sapa la yg search cm2 eh. huhu

Khairul Amry Mohamad Puad said...

kadang keyword yang dicari memang pelik2. tersangat lah pelik. hehe
tahniah dapat BE :)

atie said...

@kak ati:sama2!tak hebat mana pun kak~

atie said...

@yana:i dh update..br je~

atie said...

@mizzapple:itula yg musykil sgt..

atie said...

@khairul amry:kalau tak pelik takkan la kuar menda yg tak pernah atie tulis dlm entry..haih..sama2~

niesz said...

hahaha..ni mesti yg search ni nk kena sunat esok..ekekeke..

Anip™ said...

haha, keyword mcm ni pon ade orang cari..kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...