Feb 9, 2011

Teluk Cempedak

Tempat menarik kat Kuantan..Teluk Cempedak @ TC..tak la berapa menarik pun..kalau kiteorg..mls nak pergi sbb ramai org dan parking pun susah..
kiteorg pergi sbb bawa org jalan2 tempat tumpuan org di Kuantan..


kan dah cakap ramai orang

Kucing pun ada kat sini..kiki

TC ni ada side pantai dan ada side batu2

Jalan @ jambatan ke side sebelah pantai berbatu2

ada Mc Donalds, ada KFC - 24 hours semua ye..

Tapi untuk pengetahuan korang..Teluk cempedak ni sebenar ye agak bahaya nak mandi..walaupun dh letak bendera merah..orang selamber mandi..setiap tahun akan ada nyawa diragut oleh teluk ni..hari kami pergi ni bendera merah..tapi ramai je org mnd..baby pun ada..

ketahui la pantai ye tak landai mcm pantai lain..jaga-jaga keselamatan kalau degil jugak nak mandi..(^_^)

18 comments:

niesz said...

niesz xpnh lg g cni..ade pokok cempedak x..ehe..

atie said...

@niesz:dulu ada la kot..kalau tak mana dpt nama cempedak..hahaha..tak tahu la niesz..time atie dh ada sini dh clear jd tempat peranginan dh..

~ yus ~ said...

dah pernah sampai tapi tak pernah mandi di situ..hehe

Fairus Bin Mamat said...

ADA POKOK CEMPEDAK TAK KAT SITU?

atie said...

@kak yus:saya org kuantan pun tak pernah mandi..hehe..sbb ayah tak bagi mandi sini~

atie said...

@fairus:tidak pasti klu dulu..sekarang mmg tak ada..atau saya kurang periksa..haha

AiMaN said...

atok dah komen balik pasal ISU PINJAMAN MARA DI ENTRY INI : http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/02/isu-pinjaman-mara-haram-pendidikan.html

YanaMIB said...

biasa dtg cni jln² amek angin je..famili membe sy slalu bekpes kt mekdi TC every weekend..santai katanya..hihi~ ^_^

atie said...

@atok:hai atok@aiman..dah balas dah pun..huhu..jgn marah2 MARA..sesuatu kejadian pasti ada hikmah ye..

atie said...

@yana:breakfast kt Mc D TC???hebat..hehe

Ati Masrif said...

malam ni kak ati larat singgah beberapa blog saje

sudilah doakan utk kak ati ye..TQ!

atie said...

terima kasih melawat blog atie~

nursha410 said...

tempat sha lepak2...2 tahun lepas..
dh bertapa kat kuantan tu dekat 5 tahun...hurmmm..

agk2 tension je...selalu p TC tu..lepak2 mkn mcD...

errgghh...sy wendu...sy wendu...mahu ke sane lagi...

atie said...

@nursha410:setuju..TC mmg best la jd tempat lepak~

Khairul Amry Mohamad Puad said...

tempat ni macam kat baru feringgi di penang...pantai macam ni memang biasa jer. kalau nak mandi2 tu boleh la.

saya tak pandai berenang. huhu

atie said...

@khairul amry:pntai ramai orang..bosan la~

Cikgu Den said...

salam
dah sampai dah pantai nie.
follow dah.follow balik k

Ipv4 to Ipv6

atie said...

@Cikgu Den:thanks ye..sat lg i follow..td pg ada byk kerja nak wat~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...