Feb 2, 2011

Roborovski Hamster

saya jumpa gmbr lama~rindu pada hamster ni..2 tahun lepas sy ada 2 ekor hamster jantan..

actually saya nak jantan n betina, tp bila saya dah arif pasal hamster br la sy perasan hamster sy dua2 lelaki..so, sy pggl gay hamster..haha~

rindu pada mereka..tak tahu mereka hidup lagi ke tak..saya bg pada kawan dah..kalau hidup lagi..pjg betul umur mereka..biase ye hamster hidup 2-3 years je.
Tengok betapa comel ye mereka~rasa nak campak~haha

ni type Roborovski..tak manja, liar, susah nak pegang, lembik, tak menggigit dan sgt aktif bermain.

sedang minum air

sgt suka binatang bulu ni..comei dan kecik..cuma sy dh bg kwn sbb saya super extra mls nak tukar2 habuk kayu dieorg...lagipun saya basuh bekas dieorg setiap kali tukar..nak bg lebih bersih dan wangi..hehe..

alert je kalau ada org dtg dekat bekas dieorg


sangat suka..binatang ni~

20 comments:

saya_arief said...

itulah hamster kami.
suda beli pasir yang kamu katakan itu.
:D

atie said...

@saya_arief:hehe..yup..sama jenis..rindu hamster setelah melihat hamster korang~hehe

saya_arief said...

hoho.
nanti kite taruk gamba manyak2 hamster tu.
;D

atie said...

@saya_arief:waaaa...letak gmbr byk2 ye..sila amik pose yg cute2..mesti rs nak picit je bler tgk~kiki

♥ Funna ♥ said...

alalalalalalalala chomeylllllllll nye dia..geram ok!hehehe

qemaishak said...

comelnyaaa tapi saya xsuka pelihara mereka..takut tak terjaga hehe

E.d.Y said...

comel..tp dieorg busuk..huhu

atie said...

@funna:mmg comel!!hehe..siapa2 pun akan geram ngan binatang sekecil ni~

atie said...

@qema:yup..agak susah kalau tak ada masa nak menjaga~

atie said...

@edy:ish..mana ada busuk~ni bukanla spesis cik Tikus yg berbahaya tu~mmgla busuk tu~

Khairul Amry Mohamad Puad said...

hahahaha....hubungan terlarang :P

atie said...

@khairul amry:tula~ruupaye gay couple dieorg ni~hoho

ADfeez said...

hahah mak sy xsuka benda nie...
xleh tahan katanya.. kalo tikus die x geli sangat.. hahaha
pelik~ :P

YanaMIB said...

hamster mmg comel..tp ai tkt nk pegang!! isk...sbb bdn dia cam berbulu pehtu lembik²..erk O_o'

atie said...

@AD:mesti sbb die berbulu sgt dan lembik..

atie said...

@yana:haha..mmg ramai geli ngan lembik2 tu~hehe

diriku said...

cute =] atie..kuatagh dah xde reunion ke?

atie said...

@diriku:erk..siapa diriku ni???tak taula kuatagh ada reunion ke tak..hoho..tak rajin update..a

niesz said...

comel nyer!tp niesz smpai skang x berani lg nk pegang..heeee..

atie said...

@niesz:hehe..kena berani la klu ske menda ni~hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...