Feb 1, 2011

Red Velvet Birthday Cake

sebelum saya tunjuk kek ala comot ni..

saya nak doakan keselamatan bukan sahaja rakyat Malaysia..tapi semua rakyat asing yang tidak terlibat dengan rusuhan di Mesir..Semoga semua ye selamat dan sentiasa dilindungi oleh Allah..

Mari lihat kek red velvet saya yg comot..
sebelum tu..
Mari berkenalan ngan Hot mama yang ajar saya wat kek ni..hehe

diario del corazón


kalau kek die mmg cun abis..cream pun cantik siap ada hiasan..kek saya..hahaha..mmg comot abis..mmg fail la wat cream ni..takpela..belajar lagi..huhu..

Cream yang mmg comot.tulisan dihasilkan anak sedara khas untuk mama die..

alasan terbaik..tak cukup alatan lg..huhu..nnt la..beli skit2..hahha
menda paling kelakar..warna merah tak cukup..so saya tuang warna pink..kakaka

potongan kek

tapi kek die sgt sedap dan menjadi..ok..sila jgn perli saya...haha

Sekian~

24 comments:

..:: WiRdA ::.. said...

hahaa.. comelnye deco..

sket sgt cream nye..nampak mcm awak letak whipping cream plak kat cream tu.. takpe2 bleh try lagi.. janji kek jadi sudah! clap clap!

atie said...

hahaha..sket ke?rs dah cuba wat yg terbaik..huhu..sob sob..kena belajar ngan akak lg ni~huhu

tp kek sedap~hehe..kakak pun puji sedap..hehe

Daddy Ziyyad said...

nampak sgt sedap kek tu...bleh lawan secret recipe..:)

hamzah ian said...

nmpk sedap kek owh.. nyam2..

atie said...

@Daddy Ziyyad:i wish untuk lawan secret recipe..kiki

atie said...

@hamzah ian:bukan nampak..mmg sdp..cream je segan2 nak tunjuk..kakaka

E.d.Y said...

nak kek jugak plz..huhu

atie said...

@edy..erm..erk..kek dh abis~lalalal~

Abhamz said...

salam, tengok pun jadilah....klu mkn tentu lagi sodap...

bighagenjo said...

haha, boleh la,,

ADfeez said...

nak nak nak!!!!!!

suka_haha said...

baru nak mintak sikit tadi.. rupe2nye utk mama hehehe..

jemput sini yer

blog Matdin

atie said...

@Abhamz:maafla dpt melihat sahaja~

atie said...

@bighagenjo:haha..gelak ye..hehe

atie said...

@AD:dh abis~~huhu

atie said...

@matdin:untuk kakak la~mama tu anak die yg tuliskan~

YanaMIB said...

terbaekkk ah buat kek sendiri utk mama...pheww...biasa yg nmpk comot tu lah yang sdp...hihi.. ^_^

♥ Funna ♥ said...

walaupon bentuk nye comomot tapi rasa nye enak itu merupakan kejayaan tau..1st step to become a good baker..hehe

Khairul Amry Mohamad Puad said...

operasi piramid ditubuh untuk menghantar rakyat malaysia pulang dari mesir...
betuahnya la sapa yang kawin dengan atie ni. pandai masak. hehehe

atie said...

@yana:waaa..jgnla memuji begitu sekali..segan saya..kikiki

atie said...

@funna:at least mencuba kan??hoho

atie said...

@khairul Amry:oo..terima kasih2..dulu tak pandai memasak pun..inspirasi encik boifrenz yg menjadikan diri saya pndi memasak skang~hihi

niesz said...

sedap nye..nk ckit ley?hehe..

atie said...

@niesz:hehe..tak sampai satu hari kek ni dh lesap di telan perut2 dalam rumah atie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...