Feb 1, 2011

Buat duit dengan Churp Churp Nuffnangs

Nak sharing Churp Churp ngan kawan-kawan.


Churp Churp ni Nuffnangs punye jugak..Bukan nuffnang je blogger boleh dapat duit.

Churp Churp pun boleh dapat duit dengan hanya sharing News yang dieorg bagi.sedar-sedar dah dapat duit skit.(^_^)

Kadang-kadang dieorg akan pilih churp churp kita untuk scheduled tweet. Kalau scheduled tweet kita terpilih kita akan dapat lebih skit..Now saya sharing scheduled tweet utk hot Ticket Chinese New Year..

My earnings tak adala byk sangat baru je sebulan join, tu pun kadang2 ingt nak share, kadang2 tak ingat..tapi dalam tak ingat dah dpt la byk jugak.


Jom Churp Churp Nuffnang ramai-ramai

Churp Churp

6 comments:

ken said...

yes to churpchurp! :)

atie said...

yup..go go churp churp~

Khairul Amry Mohamad Puad said...

tak tahu sangat pasal Churp-Churp ni...tak join pon.tapi kalau Nuffnang punya juga, ok la, kalau bukan diorang punya, kang tak pasal2 hilang glitterati. haha

atie said...

@khairul amry:nuff2 punye la~

niesz said...

niesz punye churp2..RM0 lg..hahahaha...

atie said...

hehe..kena rajin post wlpun merepek je post tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...