Nov 26, 2010

Rapunzel a Tangled Tale

semalam dapat tengok cter rapunzel 3D..happy ending rapunzel..seingat saya, cter Rapunzel, rambut die xada magic..rambut die kena potong ngan witch and lelaki yang jatuh cinta ngan die jadi buta..bukankah?
cter saya tengok semalam sebaliknya..rambut boleh muda kan org jahat tu..bleh sembuh kan penyakit..kira ada magic la..hihi..lelaki yang jatuh cinta ngan die hanya la pencuri negara..tapi lelaki tu yg potong rambut die sbb selagi ada rambut tu..org jahat tu nak guna kan rambut Rapunzel untuk jadi muda..

overall mmg cter yang bes untuk tgk 3D..dan cter yg sangat sesuai untuk ditonton kanak-kanak..kelakar dan adventure..weee

2 comments:

SophRoSyNe @ cik giRang said...

da tgk jugak cite ni (in 3d jugak) with my sissy n my nieces. klaka pulak tgk tgk dorg tergapai2 nak capai buterfly yg terbang tu... (^^)

atie said...

movie yg menarik utk menghilangkan moody..dr awal smpi abis kelakar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...