Dec 21, 2010

Vitagen Sales!!

Weekend baru ni ada memasak jugak..tapi lebih small budget..nak tau apa sila tggu nanti2 entri yg xtau la bila nak wat..hehe

BTW..ni entry pasal nak lelong vitagen yg lebih murah dari harga hypermarket dan boleh dihantar terus ke rumah anda..

Lagi byk anda order..lagi murah kami boleh berikan tp Terhad dalam lembah Klang sahaja..Sila melawat
http://www.vitagenhomedelivery.blogspot.com/

atau

email vitagen.delivery@gmail.co
m

atau

013-2764627


RM 10.50 - 3 pack ( 15 botol) -mix, apple, pineapple, grape, oren n LB ( kalau di luar paling murah pun RM 3.59 <--RM 3.60 la 3 pack? RM 10.80 sudah..tapi selalu ye harga RM 3.90..huhu..

RM 11.40 - 3 pack less sugar ( 15 botol) - mix, grape, LB, oren(less sugar ngan kolagen mmg murah sgt2 dr luar)

RM 13.50 - 3 pack Kolagen ( 15 botol) - dari korang beli kolagen kt farmasi yg beratus2 tu kan..baikla minum vitagen kolagen ni..boleh cantikkan kulit jugak dengan 2 botol sehari!!!
Dan..xlupa jugak..sape2 nak jadi agen pengedar vitagen di kawasan rumah atau skolah atau universiti untuk menambahkan pendapatan..sila hubungi kami..


5 comments:

RASYIDAH JAMEL said...

Mcm MN nk JD pengedar? Pm 0163386519

RASYIDAH JAMEL said...

Mcm MN nk JD pengedar? Pm 0163386519

ahmad akhbar said...

macam mana nk jadi pengedar

mas said...

macamana nak jadi pengedar??? pm saya 0172342716

mas said...

macamana nak jadi pengedar??? pm saya 0172342716

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...