Oct 26, 2010

kemarahan cupcake~

"kemarahan Cupcake"

nape saya ckp kemarahan cupcake..cter ni akan berkaitan ngan niat murni saya yang dah terbantut!

after lunch td singgah kat satu kedai baker kat area kedai mkn tu~kedai cantik...timbul niat di hati nak la wat cupcake weekend ni~ckpla kat kak wirda

"org nak wat cupcake la~cpt ajar..akak tunjuk tepung apa nak beli"~

perkara pertama yg kami 4 org nmpk bile masuk 1st row..bekas cuppcake..petite..mini..n mcm2 lagi..cute2..mcm2 corak..org ni pegang tu, org ni pegang ni..tp kteorg bukanla budak2 nak patah2 kan ke..pegang as nak ckp..
"ni cntk"
"ni lg cntk"
"beli yg kosong je"(sambil pegang yg kosong)

adalah 5 minit di situ..dlm pada duk ckp2 tu..adala mkck dlm kedai tu..duk tgk kteorg..agaknya pk kteorg ni kecoh kan~xpun pk nak curi bekas cupcake die..pastu sesi nak bergerak 2nd row..tbe2 mkck tu sound

"letak balik bekas cupcake tu kat tempat ye..tu bukan tempat die tu"(lebih kurang mcm tu la)

haih..dlm hati aku dh pns nk ckp

"bukan kteorg letak atas lantai pun mkck..letak kt bekas cupcake jgk..corak je lain..ok?!"

kak yana ngan selambe reply

"ni hah letak kt sni sepatutnya"

aku terus xde hati nak beli tepung ke, bekas ke..boikot terus kedai mcm tu..bukan kteorg buat lawak pun ngan bekas2 cupcake kat kedai die..kteorg pegang as bg cadangan nak beli yg mana..xjd terus hati..wlpun ada tepung tulis chocolate chip la, kiwi la..aku xde hati dh~~mls2~kedai org melayu mcm tu..sombong amat..cashier pun masam macam nak makan orang~
kak wirda ada la ckp..org nak masuk kedai die..air la xleh bw, mknan pun xleh..ramai rupanya kena sound~tak mesra langsung~ptt amik gmbr depan kedai~huh~

6 comments:

Ms. TaroAthirah said...

kedai apa tu? kasi tauk sikit. kalau boleh GPS koordinat sekali. hee :D

atie said...

GPS koordinat xwujud agaknya utk kedai mkcik yg sombong mcm tu~
aku rs la my choice trading(kteorg ni dh mare)mls nak tgk kedai tu dah~xbrape ingt nama ye~tp klu google..mmg tu satu je nama kedai bakery kat section 7~jalan kristal~haha

ummi Eiz said...

wohooo mari2 merampok sekali lagi..we see how!

atie said...

hahaha~kali ni pegang tepung2 dlm kedai die plak~kiki

sinzzfaiza ismail said...

baling tepung terus.

omg. apsal jahat sgt nih :P

atie said...

~hahah~xsangka sinzzfaiza begitu extreme~hahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...